divendres, 28 de febrer del 2014

ELS EXAMENS

Bona tarda a tots.
Ens agradaria saber si us agradaria que posem els continguts dels examens (que sortirà o què ens han dit que té possibilitats de sortir).

AQUÍ US DEIXEM EL DE DIMARTS.

SOCIALS

1. Pàgina 4. EL SISTEMA SOLAR
2. Pàgina 6. LA TERRA: EL PLANETA BLAU
3. Pàgina 8. EL MOVIMENT DE ROTACIÓ
4. Pàgina 9. ELS FUSOS HORARIS
5. Pàgina 10. EL MOVIMENT DE TRANSLACIÓ
6. Pàgina 16. ELS PARAL·LELS I ELS MERIDIANS. LA LATITUD I LA LONGITUD.

Adeú a tots. Espero que serveixi!

dilluns, 10 de febrer del 2014

JUNKBOT

El passat 20 de desembre vam celebrar el 1r concurs de jundbot. Us deixem aquí un escrit dels resultats i d'algunes imatges.



Miquel Gelis i Bernat Pujolriu, guanyadors del primer concurs de Junkbot!
El 20 de desembre passat va tenir lloc el primer concurs  de Junkbot al nostre centre. Hi van participar els alumnes de 1S2. El Junkbot és un famós joc virtual de Lego on els participants han de demostrar agilitat, raonament i deducció per tal d’anar superant els diferents reptes que s’ofereixen en un temps determinat. La competició va ser molt renyida i emocionant i els alumnes van demostrar un alt nivell de destresa mental.
Cal agrair la gran ajuda dels alumnes de 4rt, Joan Gabino, Laura Grabulosa i Nayeli Martínez en l’organització del concurs i a en Yago Laguarta i la Maria Rosselló pel disseny del cartell i dels diplomes sense els quals la realització del concurs no hagués estat possible.
Aquesta ha estat la primera edició d’un concurs que esperem que tingui una llarga continuïtat al nostre centre. Felicitats a tots els participants i col·laboradors!

Els guanyadors van ser l’equip format per en Miquel Gelis i en Bernat Pujolriu; en segon lloc va quedar en Pau López i en tercer lloc, en Vasil Vidolov. Tots van rebre un petit obsequi.




Gràcies a tots per participar, i felicitats als guanyadors.




                                         Marta i Laura

LA NOSTRA MASCOTA

Aquí tenim el dibuix guanyador: el pingüí de l'Ariadna Casas.

Marta i Laura